Maak gebruik van de NL Leert Door Subsidie!

Bedrijven die lid zijn van NVKL krijgen een grote steun in de rug om (nieuwe) medewerkers te laten leren en ontwikkelen. Via de subsidieregeling “NL Leert Door” kunnen medewerkers komende periode ontwikkeladvies en begeleiding krijgen én een opleiding of training volgen. Dit wordt mogelijk gemaakt door de €4,9 miljoen subsidie wat door de Nederlandse overheid is toegekend aan Fedecom, FNV en NVKL.

Vraag direct subsidie aan via Techtalent.nu

Wat is NL Leert Door?

Fedecom, FNV en NVKL bieden samen een interessant begeleidings- en leerprogramma aan voor zij-instromers en medewerkers uit de Agro- en Groentechniek, Koudetechniek, Luchtbehandeling en Bedrijfslogistiek. Met het NL Leert Door programma kunnen bedrijven, teams en medewerkers zich ontwikkelen. Deelnemers krijgen tot 80% vergoed waarbij zelfs tot drie keer per medewerker gebruik kan worden gemaakt van deze regeling. Tot en met 31 december 2022 kunnen ontwikkeladviezen, begeleiding en (arbeidsmarktrelevante) opleidingen met deze tegemoetkoming worden aangevraagd en gevolgd.

Hoe werkt het?

  • Kies het gewenste traject en de opleider

  • Klik op aanmelden en vul het aanmeldformulier in

  • U ontvangt een bevestigingsmail van TechTalent.nu

  • De opleider neemt contact met je op om de startdata in te plannen

Wat zijn de voorwaarden?

De subsidie is er voor iedereen vanaf 18 jaar tot haar of zijn pensioen. Het maakt niet uit of hij/zij in loondienst is, een flexibel contract heeft of nog niet werkzaam is binnen de koude- en klimaattechniek. Ook zelfstandigen en zzp’ers kunnen van de subsidieregeling gebruik maken. Het aantal deelnemers is gelimiteerd en voor veel trajecten is het aantal plaatsen nog maar beperkt. Pas nadat je aanmelding volledig is, alle noodzakelijke bijlagen zijn meegezonden waarbij wordt voldaan aan alle gestelde eisen én er nog voldoende opleidingsplaatsen zijn, wordt er definitief gestart.

De subsidie NLLD wordt gelijk op de factuur voor de activiteit verrekend. Mocht later blijken dat er niet aan alle voorwaarden en verplichtingen van deze subsidie wordt voldaan, dan vervalt het recht op deze subsidie achteraf alsnog. Er zal dan alsnog een aanvullende factuur gestuurd worden, waarin de onterechte toekenning van de subsidie wordt gecorrigeerd.

Vraag in 4 simpele stappen subsidie aan

Bekijk de webinars over de NLLD-subsidie

Download de flyer

Nieuws!