23 oktober 2024 1 min

Over de regeling

De Techkwadraat subsidieregeling is bedoeld voor de plannen van gezamenlijke regionale aanvragers – scholen, bedrijven en buitenschoolse organisaties – om samen in de regio te werken aan toegankelijk technologieonderwijs voor álle kinderen in het funderend (basisschool en onderbouw voortgezet onderwijs) onderwijs.

Voor de 1e fase van het programma Techkwadraat is €129 miljoen beschikbaar voor de regionale plannen voor de schooljaren 2025/2026, 2026/2027 en 2027/2028.

Ga naar Techkwadraat voor meer informatie

Webinar

Speciaal voor bedrijven organiseert Techkwadraat, mede op verzoek van Wij Techniek, een webinar op 12 november van 16 tot 17 uur.

Specificaties

In het webinar ‘Techkwadraat: jouw waarde als bedrijf voor technologieonderwijs 4-18 jaar’ hoor je alles over het achtjarige programma Techkwadraat. Want de basis is dat kinderen en jongeren van alle leeftijden structureel in aanraking gaan komen met de wereld van techniek en technologie. Daarmee krijgen zíj straks alle kansen om als toekomstmaker de wereld in te gaan en bouw jíj mee aan het talent dat daarvoor nodig is. Daarvoor ben jij als bedrijf onmisbaar: wie weet er anders alles over de nieuwste technologieën, prikkelt échte nieuwsgierigheid via levensechte context en praktische opdrachten en weet hoe je technologie tot leven brengt voor de grote maatschappelijke uitdagingen?

Aanmelden

Wil jij er ook bij zijn? Je kunt je nu aanmelden.

Aanmelden webinar

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?