23 oktober 2024 1 min

Duurzaam ondernemen

DEB.nl – hét platform voor energie-efficiëntie – is een nieuwe campagne gestart. Met de energieke ondernemer en autocoureur Tom Coronel als boegbeeld roept DEB met de campagne mkb-ondernemers op om slim en duurzaam te ondernemen.

Communicatiemiddelen

DEB heeft communicatiematerialen en content die je kunt gebruiken om de duurzame boodschap van DEB.nl te delen met je achterban. Samen kunnen we ondernemers helpen de stap naar energiebesparing en verduurzaming te zetten.

Op de website van DEB vind je:

  • Alle informatie op een rij
  • Webartikel
  • Social media content
  • Bannersets

Het webartikel kun je plaatsen op je website. De link naar dit webartikel kun je met de social media content en bannersets delen met je achterban. Succes met ‘Energiek ondernemen’!

Ga naar het communicatiepakket van DEB

Over DEB

DEB: aan de slag met energiebesparende maatregelen in jouw bedrijf!

Als ondernemer heb je genoeg redenen om energie te besparen en te verduurzamen. Je draagt niet alleen bij aan het behoud van onze aarde, maar een lager energieverbruik betekent ook lagere kosten. Via het online platform DEB.nl krijg je als ondernemer inzicht in welke maatregelen je kunt treffen om energie te besparen en je bedrijf duurzamer te maken.

NVKL is partner van dit initiatief en ontvangt via DEB extra informatie over energiebesparing en duurzaamheid. Alle NVKL-leden toebehorende aan categorie installateurs staan als aanbieder in het DEB-portal.

Ga naar DEB en ontdek de mogelijkheden

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?