9 oktober 2024 1 min

Op 1 oktober is ArboTechniek overgestapt op een nieuwe RI&E-tool. Hierin is het project RI&E opgenomen. De voorgaande tool kan dan de rest van 2024 alleen nog benaderd worden met alleen-lezen rechten. Je kunt dus geen wijzigingen meer aanbrengen in de tool. Huidige gebruikers hebben een rapportage ontvangen met alle informatie die van jouw bedrijf in de huidige tool zat.

Nieuwe RI&E-tool

De nieuwe RI&E-tool maakt het nog eenvoudiger om alle risico’s binnen jouw bedrijf of projectlocatie op één plek in kaart te brengen. In de nieuwe tool kunnen risico’s bijvoorbeeld nog duidelijker in beeld worden gebracht door foto’s te uploaden en er aantekeningen in te plaatsen. In de tool zijn ook koppelingen met o.a. het basis wettenbestand opgenomen.

Beschikbaarheid

De nieuwe tool is sneller, en is ook beschikbaar als iOS en Android app, waardoor je er lekker mee werkt op je tablet of telefoon. De RI&E-tool is gratis beschikbaar voor ieder bedrijf dat is aangesloten bij Wij Techniek. Hoe je de nieuwe tool gebruikt, zie je in de stap-voor-stap instructie op de website, ook is hier de toegang tot de RI&E:

Ga naar ArboTechniek

Kom je er ook dan niet helemaal uit, neem dan contact op via info@arbotechniek.nl.

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?