26 september 2024 1 min

Om het voor mensen met een afgeronde mbo-4 opleiding mogelijk te maken om door te stromen naar post-hbo Koudetechniek en Warmtepompen, is een koppelcursus opgezet.

Koppelcursus

Deze koppelcursus brengt de wiskundige en natuurkundige kennis van mbo-4-niveau in enkele maanden naar hbo-niveau. Dit is een forse stap in theoretische kennis, die is verpakt in praktijkvoorbeelden zodat de kennis ook beklijft.
De koppelcursus sluit naadloos aan op het volgende register opleiding post-hbo Koudetechniek en Warmtepompen (voorheen post-hbo Koudetechniek) welke op 31 Maart 2025 start.

Om de leerlingen voldoende persoonlijke aandacht te kunnen geven is de koppelcursus beperkt tot maximaal 8 personen. Naast de lessen is discipline en zelfstudie noodzakelijk om deze stap te kunnen zetten. Deelnemers met een vooropleiding op mbo-4 niveau krijgen een intakegesprek om te kunnen beoordelen of zij de koppelcursus aankunnen.
Deelnemers met een opleiding op hbo-niveau die hun kennis willen opfrissen kunnen uiteraard ook deelnemen aan de koppelcursus.

Start koppelcursus op 14 oktober

De koppelcursus start op 14 oktober 2024 op elke maandag (buiten de vakantieperiodes) tot eind maart 2025.
Deelnemers die slagen voor de koppelcursus krijgen toegang tot post-hbo Koudetechniek en Warmtepompen en hebben een goede kans van slagen.

Deelnemers die de koppelcursus hebben gehaald en zich inschrijven voor de opleiding post-hbo Koudetechniek en Warmtepompen worden uitgenodigd om de afstudeer-presentaties van het huidige Cohort post-hbo Koudetechniek bij te wonen, zodat ze kunnen zien en ervaren wat het eindniveau van post-hbo Koudetechniek en Warmtepompen is.

De koppelcursus start op 14 Oktober aanstaande en wordt gegeven in Woerden van 13:00 tot 19:00 uur. De kosten bedragen € 3.975, inclusief werkcolleges, boeken, examengeld en een broodmaaltijd op lesdagen.

Je kunt je hier aanmelden

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?