26 september 2024 1 min

Een zaal gevuld met trotse ouders, kinderen en partners konden op donderdag 19 september zien hoe 33 monteurs (niveau 2) en servicemonteurs (niveau3) hun diploma overhandigd kregen van hun docenten.

Uitzonderlijke prestaties

In de toespraak van directeur Jenny van den Bovenkamp feliciteerde zij niet alleen de gediplomeerden, maar werden 5 cum laude geslaagde deelnemers nog even extra naar voren geroepen en geprezen voor hun uitzonderlijke prestatie.

Werken en leren

Ook de werkgevers werden nog even in het zonnetje gezet en bedankt voor hun begeleiding op de werkplek. Een BBL (beroepsbegeleidende leerweg) zoals deze studenten volgden, bestaat immers uit een combinatie van leren en werken. Een aantal volle weken per jaar naar de opleidingslocatie in Ede om daar de benodigde theoretische kennis op te doen en praktijkvaardigheden aan te leren, die direct in de praktijk kunnen worden toegepast. Namens NVKL kregen de gediplomeerden een ‘my job is the coolest’ waterfles overhandigd, met de vraag om toch vooral trots te zijn op wat zij hebben bereikt en trots te zijn op hun mooie beroep. Een aantal deelnemers heeft de smaak te pakken en gaat direct of volgend jaar door naar een niveau 3 of 4 opleiding. Na een paar lovende woorden van hun begeleidende docent namen de gediplomeerden hun mbo-diploma in ontvangst. Na de groepsfoto, kon de afsluiting van de opleiding nog gevierd worden met een gezellig samenzijn op een foodtruckplein.

Wij feliciteren alle gediplomeerden met deze prestatie en wensen hun een fantastische loopbaan in de koude- en klimaattechniek toe!

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?