17 september 2024 1 min

Op maandag 16 augustus 2024 hebben de vakbonden ons gemeld dat hun achterbannen hebben ingestemd met het cao-akkoord Metaal & Techniek 2024-2026. Aangezien alle bij de Federatie Werkgeversorganisaties Techniek (FWT) aangesloten bedrijven al unaniem hadden ingestemd is het cao-akkoord nu definitief vastgesteld.

De definitieve cao heeft een looptijd van 1 april 2024 tot en met 31 januari 2026

Zodra het nieuwe cao-boekje specifiek voor de Technische installatiebranche beschikbaar is, ontvangen NVKL-leden één gratis exemplaar met een bestelformulier voor eventueel meerdere exemplaren. De cao-tekst en de nieuwe salaristabellen worden zodra deze gereed zijn op onze website geplaatst. De verwachting is dat deze informatie eind van deze week beschikbaar is.

Definitieve teksten

De definitieve teksten worden zodra ze klaar zijn aangeboden bij het Ministerie van SZW voor een Algemeen Verbindend Verklaring (AVV) zodra deze verklaring er is wordt deze gepubliceerd in de Staatscourant en geldt deze voor onze sector. De afgesproken loonstijging per 1 juli 2024 kan meegenomen worden in de eerstvolgende salarisronde.

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?