15 augustus 2024 1 min

Op 28 augustus organiseert FME samen met o.a. de Nederlandse AI-coalitie en de TU Delft een bijeenkomst waarbij de slimste mensen van de Europese Universiteiten die met AI bezig zijn meer vertellen over hoe AI toegepast kan worden bij engineering. De beoogde doelgroep voor dit event zijn: ICT- en R&D-managers die door middel van AI slimmer willen engineeren. NVKL-leden kunnen zich ook kosteloos aanmelden voor dit event.

Meet the brightest minds in AI in Engineering from top universities in Europe

Dit event brengt enkele van de slimste mensen uit Europa van de IDEA League-universiteiten samen. Het is een unieke kans om meer te weten te komen over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van kunstmatige intelligentie voor technische toepassingen, een aantal grote Europese AI-talenten te ontmoeten en van start-ups en bedrijven te horen over hun opvattingen en geavanceerde toepassingen op het gebied van kunstmatige intelligentie voor engineering. 

Programma

  • Kom meer te weten over het laatste onderzoek op het gebied van kunstmatige intelligentie voor engineering
  • Laat je inspireren door belangrijke spelers uit het bedrijfsleven over de kansen en uitdagingen van kunstmatige intelligentie voor engineering
  • Ontmoet talenten tijdens de postersessie en netwerkborrel

De voertaal van deze bijeenkomst is Engels. Het uitgebreide programma volgt snel, houdt hiervoor de website van FME in de gaten.

Meer informatie en aanmelden

Dit event vindt plaats op woensdag 28 augustus van 14:00 tot 17:00 uur bij Mondai | House of AI te Delft. Het adres is Molengraaffsingel 8, 2629 JD Delft. 

Bekijk hier het volledige programma en meld je aan

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?