20 juni 2024 1 min

Wil je ook een diepgaande kennis van de koudetechniek? Schrijf je dan in voor een van de opleidingen van de Stichting Post-hbo Koudetechniek. In de opleiding worden zeer veel facetten van de koudetechniek behandeld. Of het nu gaat om systeemtechniek, toepassingen, kennis van te koelen producten of van componenten en regeltechniek, al deze zaken worden door deskundigen vanuit het veld behandeld.

Opleiding

De opleiding voor het diploma Post-hbo Koudetechniek start op 17 maart 2025. Als je je inschrijft wordt je uitgenodigd voor een gratis intakegesprek. De hele opleiding duurt 1,5 jaar. De opleiding is onderverdeeld in een theoretisch en een praktisch deel. Eerst worden veel zaken in theorie behandeld. Deze theorie kan getoetst worden aan een echte NH3/CO₂-installatie, waarna in een afstudeerproject theorie en praktijk samenkomen.

Inschrijven opleiding

Koppelcursus

Heb je te weinig vooropleiding voor de Post-hbo Koudetechniek? Schrijf je dan nu in voor de voorbereidende koppelcursus. Die begint op 23 september 2024, dus wees er snel bij! De koppelcursus is maatwerk. Je wordt precies bijgespijkerd op die kennis die je nog mist. De koppelcursus start 23 september 2024 en is elke maandagmiddag en -avond in Apeldoorn. De koppelcursus sluit aan op de Post-hbo Koudetechniek die 17 maart 2025 start. Deze duurt 1,5 jaar en wordt gehouden in Woerden.

Inschrijven koppelcursus

De opleiding Post-hbo Koudetechniek wordt gegeven op post-hbo niveau en staat onder toezicht van de Stichting Post Hoger Beroepsonderwijs Nederland (SPHBO).

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?