20 juni 2024 1 min

Lancering tijdens NVKL Ledenevent

Tijdens het NVKL Ledenevent op vrijdag 14 juni vond de officiële lancering van de nieuwe NVKL-website plaats. Het afgelopen jaar is het NVKL-team druk in de weer geweest om de website een upgrade te geven. De site is nu sneller, gebruiksvriendelijker en heeft een fris design. 

Activiteiten

De leden werden halverwege de middag verwelkomt met een heerlijk kaas- en saucijzenbroodje. Hierna was het tijd voor het activiteitenprogramma. Helaas regende het nog licht, maar dat weerhield de leden er niet van om enthousiast naar de buitenruimte te wandelen en de uitleg aan te horen. De leden hebben zeer fanatiek de skills kunnen laten zien tijdens het boog- en luchtbuksschieten. Na de prijsuitreiking werd het ledenevent afgesloten met een heerlijke BBQ. Wij bedanken alle aanwezigen voor hun komst en wensen iedereen een fijne zomervakantie toe. Tot op een van onze bijeenkomsten in september!

De aanwezige leden kregen een heerlijke handgemaakte en gepersonaliseerde NVKL chocolade mee om de lancering feestelijk te vieren.

Aanpassing bedrijfsgegevens

Het kan zomaar zijn dat jouw bedrijfsgegevens op onze website moeten worden geüpdate. Heb je bijvoorbeeld een nieuw logo, adres, bedrijfsomschrijving of iets anders wat je nog niet hebt vermeld op onze website? Vul dan het onderstaande formulier in en wij passen het voor je aan.

Formulier aanpassen bedrijfsgegevens

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?